Online Bogføring og Regnskabsprogrammer

Livet bliver lettere med et online regnskabsprogram!

Det er risikabelt at lave regnskab på sin egen computer i disse tider. Trusler som virus, spontane computersammenbrud og hackerangreb lurer altid forude. Flere og flere selvstændige får nu øjnene op for fornuften i et online regnskabsprogram. I denne artikel ser vi nærmere på fordele og ulemper ved at bruge et virtuelt regnskabsprogram på nettet.

Læs mere omkring online regnskab..

Sammenbrud i et regnskabsprogram kan koste dyrt!

En klar fordel ved at skifte til et online regnskabsprogram er, at du slipper for at bekymre dig, hvis din computer bryder sammen. De fleste ved, at backup er vigtigt, men får det alligevel ikke gjort. I et online regnskabsprogram bliver der automatisk taget løbende backup, så du altid kan være sikker på, at dit regnskab er i sikre hænder.

Samtidig ved du, at alt dit regnskabsmateriale er samlet ét sted, så du aldrig behøver lede efter vigtige dokumenter eller bilag, når du har brug for dem.

Læs mere omkring online regnskab..

Find en revisor i Jylland – selvom du bor i København

Hvis du klarer din bogføring med et online regnskabsprogram har du mulighed for at spare penge på din revisor.

Lad os sige du har hørt om en revisor i Jylland, som kan lave dit regnskab for det halve af, hvad din revisor i København kan. Du kan roligt lade jyden klare dit regnskab, og bruge pengene på noget andet. Din jyske revisor kan nemlig tilgå alle relevante dokumenter på nettet. Det betyder også, at du ikke behøver sende din revisor dine fakturaer eller bilag længere.

Hvis vi tager de idealistiske og grønne briller på, så slipper du også for at bruge en masse unødvendigt papir. I længden kan det blive til et spørgsmål om miljørigtighed, fordi det kan spare dig for en masse penge.

Læs mere omkring online regnskab..

Udnyt fremtidens regnskab i dag!

Da de danske banker lancerede muligheden for netbank, var der i sin tid også skeptikere som mente, at det aldrig ville blive til andet end et supplement. Et supplement som kun nørder og andre IT-kyndige ville benytte. I dag ser virkeligheden imidlertid anderledes ud: Alle bruger netbank. På samme måde kan du se på mulighederne for at lave regnskab online. Fordelene er mange, og det vigtigste er, at du vælger et sikkert online regnskabsprogram. Ligesom det er vigtigt, at sikkerheden i din netbank er i top.

Læs mere omkring online regnskab..

Online Bogføring og Regnskabsprogrammer